CARNAVALIADA 2020

Wydarzenia

11.01.2020
20:00
Poznań
Garden-City
KUP BILET
Organizator: Grupa MTP

Spotkajmy się w klimatach karnawałowych – na szczególnej imprezie, która zostanie przygotowana dla wszystkich miłośników jeździectwa, a także dla tych, którzy w jeździe konno chcą się dopiero zakochać. Zapraszamy Was bardzo serdecznie, na wyjątkową zabawę karnawałową. Będzie to niezapomniana noc pełna szampańskiej zabawy i bezcennych wrażeń. Liczymy na Waszą obecność i do zobaczenia już w styczniu! O wyborne jedzenie zadba Szef Kuchni Restauracji GARDENcity – Tomasz Zdrenka, zwycięzca Kulinarnego Pucharu Polski oraz laureat wielu międzynarodowych konkursów kulinarnych.

Międzynarodowe Targi Poznańskie, 11.01.2020, godzina 20.00

Restauracja GARDENcity, pawilon 15, Sala Saffron, ul. Śniadeckich 25, Poznań

KUP BILET ONLINE!

  • dla jednej osoby – 169 PLN
  • dla pary – 319 PLN
  • stolik dla 8 osób – 1 199 PLN.
  • Bawiliście się podczas CARNAVALIADA 2019? Przygotowaliśmy dla Was 10% rabatu na wszystkie bilety! Aby kupić bilet z rabatem zapraszamy do kontaktu: rafal.kaczmarek@grupamtp.pl, tel. 691 021 928

MENU:

APERITIF

Prosecco z kompresowanymi owocami

BUFET ZIMNY:

Tatar z polędwicy wołowej z piklami i żołtkiem confit

Wołowina po angielsku, konfitura z cebuli, chipsy z pietruszki

Carpaccio z polędwicy wołowej, marynowany patison, suszony pomidor,

oliwa, parmezan, rukola

Schab Sous Vide, sos tuńczykowy, kapary, jajko, roszponka

Terine gęsi z żurawiną

Ceviche z troci wędrownej, guacamole, chilli

Tatar z tuńczyka, pomidor confit, limonka

Pieczone buraki w ziołach z wędzonym twarogiem, orzechami i rukolą

Deska wędlin i pasztetow z suszonymi owocami i piklami

SAŁATKI

Sałatka brokułowa z pieczarką, gotowanym jajkiem,

prażonymi migdałami i sosem Aioli.

Sałatka Cezar z kurczakiem, bekonem i grzankami, sos anchois

Sałatka ziemniaczana z sosem gorgonzola, bekonem,

kaparami i korniszonem

Wybór domowego pieczywa.

Masło, oliwy smakowe, krem balsamiczny.

BUFET GORĄCY:

ZUPA:

Krem z kurczaka i pora z oliwą truflową

DANIA GŁÓWNE:

Schab po zbójnicku

Kotleciki cielęce z duxell grzybowym i cukinią, sos z trawy żubrowej

Strogonow z indyka z pieczarkami i kiszonym ogórkiem

Filet z dorady na duszonym szpinaku, sos z tymianku cytrynowego

DODATKI:

Kapusta zasmażana z kminkiem

Zielone warzywa pod prażoną bułką tartą i migdałami

Szare kluski z cebulką

Pieczona pyra faszerowana boczkiem i porami, ser cheddar

DESER:

Ptyś z kremem pistacjowym i malinami

Mus Bawarski z wanilią / jabłka w karmelu / kruszonka

Creme brulee / żelka z marakui / mus malinowy

Biszkopt z oliwy z oliwek / crunch orzechowy / krem z rokitnika / kokos

ATRAKCJA KULINARNA:

Ok. północy…Niespodzianka Szefa Kuchni!

BUFET KAWOWY

Kawa świeżo parzona / perkolator / ekspres

Herbata

NAPOJE NA STOŁACH

Soki 100%

Woda z limonką i miętą

KUP BILET